Spageti ar ķiplokiem, tunci un kokteiļtomātiņiem

Mani zivis neuzrunā, tomēr nolēmu izprovēt šo. Oriģināli spageti vietā ir bucatini, bet tā kā es nezinu, kas tas ir, ņēmu vērā padomu tā vietā likt spageti. Par garšām – ēst varēju, bet neteikšu, ka man ļoti garšoja. Man visu sabojāja zivs (ja vēl kādreiz taisīšu, tad likšu vistas gabaliņus). Bet zivju mīļiem varētu iet pie dūšas.

Tātad, ēdiena pagatavošanai būs nepieciešams:IMG_6619

  • 500g bucatini vai spageti
  • 3 ēd.k. eļļas
  • 500g uz pusēm pārgrieztu kokteiļtomātiņu (man bija parasti maza izmēra)
  • 1/2 tējk. cukura
  • 2 ēd.k. svaigu raudenes lapu (neizmantoju)
  • sāls, pipari
  • 400g notecinātas, gabaliņos sadalīta eļļā koncervēta tunča (aizvietoju ar skumbriju elļā, jo tuncis mani neuzrunā; acīmredzot šajā kombinācijā arī skumbrija nē)

Pagatavošana:

  • Spageti vāra verdošā sālsūdenī līdz tie gatavi. Nokāš un notiek siltumā.
  • Dziļā pannā sakarsē eļļu un pievieno ķiplokus, cukuru un sautē 5 minūtes. Iemaisa raudeni, sāli, piparus.
  • Tomātos iemaisa makaronus un tunča gabaliņus un uz lēnas uguns izmaisa. Pasniedz karstus.

Patiešām viegli, ātri un (manā gadījumā gandrīz) garšīgi.

Mūzika: The Clash – Rock the Casbah

One comment on “Spageti ar ķiplokiem, tunci un kokteiļtomātiņiem

  1. Atbalsojums: Steidzīgajiem | thestoryofelza

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s