Rabarberu – bezē kūka

Vienmēr ir patīkami izmēģināt jaunas lietas. Šoreiz paldies teikšu Evijai 🙂 Lai nebūtu jāatkārtojas, tad recepte šai supergardajai kūkai atrodama Evijas blogā => šeit. Vienīgais, ko es darīju citādāk – vidusdaļā nedaudz mazāk cukura un vairāk rabarberu (apmēram 3 gl.). Vienīgais, es aizmirsu nopirkt mandeļu skaidiņas, bet pēc tam bija slinkums iet uz veikalu 😀 Lūk, kas man sanāca:

IMG_4067Lai bezē kārta nenopūstos, man kūka bija jāatstāj dzesēties cepeškrāsnī?

One comment on “Rabarberu – bezē kūka

  1. Šogad ar rabarberiem vēl neesmu cepusi, bet tu mani sakārdināji. 🙂
    Rudenī uz ziemā cepu kūku ar āboliem, bet liku daudz mazāk cukura, reizēm pāri mandeļu skaidiņas, reizēm- kokosa. Un sapratu, ka, cepot bez cepampapīra, kūka sanāk smukāka.
    It kā vajadzētu atdzesēt cepeškrāsnī, bet es parasti to nedaru. Pie tās saplakšanas varētu būt vainīgi daudzi iemesli. Varbūt nebija kārtīgi saputots olbaltums? Var būt arī krāsns vaina.

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s